ВИПУСКНИЙ БАЛ У САДОЧКУ

2017-05-31

/Files/images/ВИПУСКний.jpg

Сьогодні, 31 травня 2017 року відбувся випуск В'язівського дошкільного навчального закладу "КАПІТОШКА"

Випуск - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі.


Дитсадок «КАПІТОШКА» приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, представники влади – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців - майбутніх школяриків, яких в цьому році 14.

Зусиллями педагогічного колективу та батьками випускників, організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'яталося малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у садочку.

Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного дитячого майданчику, були дуже гарні і щасливі. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.

Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, адміністрації садочку та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

/Files/images/IMG_6407.JPG

/Files/images/IMG_6379.JPG

/Files/images/IMG_6437.JPG

/Files/images/IMG_6474.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi